Returnering af ordre til Legeakademiet

Download returseddel her – SKAL vedlægges returpakken i udfyldt stand

Download GLS pakkelabel her – den skal du sætte uden på pakken

Har du købt en vare som du har fortrudt, kan du naturligvis sende den retur til os. Der er 30 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Er legetøjet en gave, kan vi udvide returretten i rimeligt omfang, hvis du giver os besked på forhånd, evt. ved at notere det i kommentarfeltet, når du afgiver din bestilling.

Julegaver har forlænget returret til 30. januar det efterfølgende år.

For at undgå fejl skal du vedlægge en informationsseddel med din pakke om årsagen til, at du vil sende legetøjet retur. Den finder du ved at følge dette link >

 

Returfragt:

Hvis du vil sende en pakke retur til os, så koster det dig kun 39 kr., hvis du følger dette link:  www.gls-returns.com/#/m/legeakademiet. Ved at følge linket kan du generere og printe en label, som du skal sætte fast på den pakke, du gerne vil sende retur til os. På den label står der alt det, vi skal vide  - inkl. både din og vores adresse. Den label kalder vi en forudbetalt GLS returlabel.

Kan du ikke printe selv, kan pakkeshoppen hjælpe dig. Medbring blot den QR kode, som du får i mailen, så printer GLS pakkeshoppen returlabelen for dig.

Sedlen skal du udfylde og lægge ned i pakken eller kassen med det legetøj, du sender retur. Vi skal altså bede om to dokumenter: En label til at sætte pakken og en seddel, som du skal lægge ned i pakken.

Læs mere om vores returregler her >