Skal vi lege sammen?

Venskaber er vigtige - både i den virkelige verden - men også online. Det er nemlig her, vi bliver inspirerede af hinanden, hører om nye ting i hinandens liv, griner med og af hinanden, og så er det sjovt at følges igennem tiden sammen, uanset om vi bor tæt på hinanden eller er adskilt af tid og sted. 

Vil du være venner med os?

  • På Instagram? Her kan du blive inspireret til, hvordan du kan lege dit barn klogere og DU kan inspirere os ved at vise, hvordan I leger derhjemme. Brug blot hashtagget #hejlegeakademiet
  • På Facebook? Her ser du også det meste af det, vi deler via instagram. Men udover det bruger vi facebook, når vi søger legepiloter (legetøjstestere), når vi afholder konkurrencer og til at fortælle om gode nyheder fra huset og fra vores samarbejdspartnere.
  • På YouTube? Billeder siger mere end ord... Og videoer siger mere end statistiske billeder. Vil du med egne øjne SE, hvordan det nyeste legetøj fra vores shop ser ud, virker, lyder? Så er det her, det sker :-)
  • Pennevenner? Vi vil helt vildt gerne høre fra dig, omkring dine egne erfaringer eller hvis du har nye forslag til os, omkring tiltag eller nye produkter. Måske har du været under andre himmelstrøg og set noget spændende legetøj, som vi ikke kan leve uden? Skriv til os på info@legeakademiet.dk - vi venter i spænding.  

Vil du fortælle om os?

Hvis du gerne vil samarbejde med os, så skal du bare vide, at følelsen er gensidig :-) Vi sætter meget stor pris på - og er taknemmelige for - alt samarbejde med magasiner, kollegaer, websites, fagfolk og bloggere. Al omtale er virkelig værdifuld PR og vi leverer gladelig de bedste fotos, vi overhovedet kan fremskaffe af vores fantastiske produkter. 

Derfor: Vil du ikke være så sød og rar og venlig at skrive en mail til os på info@legeakademiet.dk og inkludere så mange detaljer som overhovedet muligt om, hvorfor du ønsker at samarbejde med Legeakademiet - og hvordan du forestiller dig, at et samarbejde kunne skrues sammen. Det er nemlig med udgangspunkt i dét, du forestiller dig, at det bedste samarbejde opstår (synes vi)...

Du må i øvrigt meget gerne inkludere eksempler på tidligere samarbejde, kampagner, giveaways, blogindlæg og events, som du har haft succes med. Vi er lutter ører :-) 

Vil du se et nyhedsbrev?

Vores hjerter banker og brænder for godt og udviklende legetøj. Stimulerende leg til krop og hjerne, der samtidig er sjovt for dit barn. Altså: Leg dit barn klogere...

Dette vil vi gerne dele med dig igennem vores nyhedsbreve. Så udover at præsentere dig for fantastisk lærerigt legetøj, forkæler vi dig med vores store viden om børn udvikling og stimulering via leg. 

Legetøj skal udvikle og udfordre dit barns krop og sind. Det, synes vi, er godt legetøj.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den populære e-bog "GØR DIT BARN KLOGERE PÅ 101 MÅDER".

Vil du undre dig sammen med dit barn? Derhjemme, på turen eller i sommerhuset? 

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores populære Kloge Åge'er som e-bog med det samme i din indbakke.

Vi sender nyhedsbrev 1-2 gange om ugen, og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.


Vil du lave en ønskeliste?

Legeakademiets ønskeliste funktion giver dig mulighed for at oprette en eller flere ønskelister, som du kan dele via Facebook eller pr. mail.

Du kan navngive dine ønskelister, så du kan finde rundt i dem, hvis du har flere børn, der ønsker sig legetøj fra Legetanterne.

Ved at følge denne meget simple guide er du i gang med det samme.

1. Find legetøjet der skal på ønskelisten på vores shop.

2. Klik på ”Tilføj til ønskeliste”-knappen (den er grå og er lige ved siden af den grønne ”læg i kurv-knap”).

3. Et nyt vindue åbner, hvor du bliver bedt om at logge ind. Hvis du ikke har en konto, skal du nu oprette dig med din email og et kodeord.

4. Du kommer nu ind til din ønskeliste. Klik på den liste, legetøjet skal tilføjes til.

5. Du kan have lige så mange lister, som du har lyst til.

6. Nu kan du bevæge dig rundt på shoppen og finde alt det forskellige legetøj, som skal på ønskelisten.

7. Du kan dele dine ønskelister med venner og familie.

Har du spørgsmål eller ikke ved hvordan du kommer videre, så ring til os på 71990525 eller skriv på vores chat, så hjælper vi dig videre.


Konkurrencer

Vi ELSKER konkurrencer og afholder dem derfor jævnligt. Den hurtigste måde du kan finde ud af, om vi har en konkurrence i gang lige nu, er ved at blive venner med os.

Følg os på FACEBOOK eller INSTAGRAM. Det er her vi slår vores konkurrencer op, og hvor du fx kan vinde noget af vores lækre, lærende legetøj eller gavekort til vores webshop.


Kloge Åge

Hjerneføde til dit barn:
Hvor lærer dit barn noget? "I skolen......" ikk? Det tænker de fleste af os. Men her er en overraskelse: Er dit barn 7 år, har du som forælder seks gange større indflydelse på dit barns læring end skolen har.

Tankevækkende, ikke? Hos Legeakademiet er vi vilde med tankevækkende ting.

Sjovt nok er det også noget, børn elsker. Altså det tankevækkende. For børn er jo ved at lære verden at kende. Så de undrer sig. Og synes at voksne, der er gode til at undre sig, er dem der er sjovest at tale med.

Men tag nu spisesituationen. Hos os fylder 'Hvem legede du med i dag?', 'Hvorfor har du ikke spist din madpakke op?' og 'Fik du gymnastiktasken med hjem?' meget om spisebordet. Undren, derimod: Det bliver der ikke så meget af.

Derfor lavede vi i 2010 i samarbejde med Fredericia bibliotek Kloge Åge SMS'en. For hos Legeakademiet ville vi stimulere undren og læring. Også rundt om spisebordet. I dag sender vi ikke SMS´er ud, men i stedet har vi samlet 101 af de bedste Kloge Åger gennem tiden. Og bogen skal du få helt gratis:

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få den populære E-bog gratis KLIK HER

 

"GØR DIT BARN KLOGERE PÅ 101 MÅDER"

Vil du undre dig sammen med dit barn? Derhjemme, på turen eller i sommerhuset?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores populære Kloge Åge'er som E-bog med det samme i din indbakke.

Vi sender nyhedsbrev ca 1-2 gange om ugen, og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Hvad er en Kloge Åge?
Legeakademiets Kloge Åge indeholder viden og spørgsmål om dyr, mennesker, historie, natur, kultur og sprog. Det er et oplæg til ting man kan snakke om, og som stimulerede barnets nysgerrighed. De henvender sig til børn fra sidste år i børnehaven til 3. klasse.

En gang imellem ville der også være viden, som vi voksne blev klogere af.

Eksempler på en typisk Kloge Åge:

"Blåhvalen er klodens største dyr. Den kan: Blive 33 meter lang (Hvor høj er du?) Veje 190 ton (Hvad vejer en bil?) Blæse vand 9 meter op i luften (Hvor langt spytter du?)"

eller

"Nævn alle de ord, der rimer på sommer. (Hvad hedder årstiderne?) Nævn alle månederne. Nævn ugedagene. (Hvilken årstid var det, da du blev født?)"

Hvad er indholdet i Kloge Åge?
De faktuelle oplysninger og spørgsmål til Kloge Åge SMS blev leveret af Fredericia Bibliotek. De er specialister i spændende viden i børnehøjde.

Besøg gerne Fredericias Facebook side, og giv mere viden til dig barn. www.facebook.com/fredericiabibliotek.


I starten var Kloge Åge SMS tjenesten gratis, men den blev alt for populær, til at vi kunne bære den udgift, derfor gjorde vi den betalt og så faldt rigtig mange fra, så nu har vi samlet 101 Kloge Åge SMS'er til en E-Bog, som du kan få ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev…..


Black Friday

Det er kun 1 gang om året, at fredag går helt i sort... Men Black Friday ER kommet for at blive, og det er en dag, der får helt vildt meget opmærksomhed. I USA har man jo ligefrem set eksempler på, at folk kommer til skade på grund af deres iver for at få fat i de bedste tilbud. For os at se er det dog blot et endnu stærkere argument for, at man skal købe ONLINE på Black Friday, frem for at risikere liv og lemmer :-)

Kig forbi vores Black Friday kategori her, når vi kommer tættere på dagen, men sæt allerede kryds i kalenderen nu. 

Black Friday 2023 er FREDAG DEN 24. NOVEMBER