Betal med 3D secure på webshops guide - Legeakademiet.dk

Hos Legeakademiet sikrer vi dit køb ved hjælp af tre-trins godkendelse. På den måde ved både vi, du og din bank, at dit køb er foretaget trygt og sikkert.

3D Secure foregår ved, at du skal godkende din betaling over SMS eller NemID-app’en.

Du gør sådan her, når du skal godkende dit køb hos Legeakademiet:

  1. Når du går til betaling af dine varer, så indtaster du som sædvanlig dine kortoplysninger. Det er den første faktor, hvormed du viser, hvem du er.
  2. Derefter vælger du, om du vil have tilsendt en sms for at godkende din betaling, eller om du vil godkende med NemID-app. Det er den anden faktor i to-faktor godkendelsen.
  3. Så indtaster du koden, du har fået tilsendt på sms, eller godkender med din NemID-app på din smartphone.
  4. Når du første gang har godkendt et køb hos Legeakademiet med denne tre-trins godkendelse, vil nogle banker ikke kræve, at du gør det hver gang.
  5. Nu har du bevist overfor webshoppen, at du virkelig er den, dit betalingskort siger, at du er. På den måde bliver det endnu mere vanskeligt for digitale skurke at misbruge dine betalingsoplysninger.

OBS: Kan jeg bruge mit pap-NemID kort til at godkende min betaling hos Legeakademiet?

Nej, det kan du ikke. Du skal bruge NemID-app’en. Hvis du ikke har denne app, så skal du downloade den på din smartphone, førend du kan gennemføre et køb hos Legeakademiet.
Det er enkelt og gratis at downloade denne app i den appstore, du plejer at bruge.

Du skal bruge dit pap-NemID kort for at komme i gang med at bruge denne NemID-app, men du skal altså IKKE bruge dit pap-NemID kort til at godkende betalingen i Legeakademiet.
Du kan også vælge at få tilsendt en SMS med en kode i stedet for at bruge denne NemID-app.

Har du brug for at se video’er om, hvordan du gør, eller læse flere detaljer, så kan du hoppe over hos Nets ved at følge dette link.